Jerzy Jaśkowski: Wpływ jakości gleby i żywności na choroby u ludzi
„Według WHO na świecie ginie ponad 600tys. osób rocznie z powodu niedoboru witaminy A”
-Technologie i patenty niemiecki
-Szkodliwość i zastosowanie Roundupu.
-Niedobory pierwiastków a choroby.
-Gluten
-Przyczyny nietolerancja laktozy i czym grozi picie kupowanego w sklepie mleka.
-Bezpieczna ilość fluoru w organizmie.
-Rak piersi
-Produkcja Organizmów Genetycznie Modyfikowanych a interes wojska.
-Wpływ żywności dla bakterii jelitowych.
-Dlaczego korporacjom zależy na wprowadzeniu gender.
-Tuszowanie historii przez Pozytywistów (Henryk Sienkiewicz)
-Skąd przywozi się kurczaki, zutylizowane w Polsce pod pretekstem ptasiej grypy
-Dlaczego nie należy jeść wieprzowiny.
-Dlaczego Ministerstwo Zdrowia miało zostać zlikwidowane.
-Negatywne konsekwencje przyjmowania wapnia (demencja)
-Sposoby przyjmowania witaminy D3- o czym należy pamiętać
-Wpływ witaminy D3 na stwardnienie rozsiane, oraz nowotwory piersi i jajnika.
-Wpływ temperatury na witaminy w żywności.
Źródło: tagentv
29-12-2020
Udostępnij ten artykuł znajomym:
Dodaj komentarz
Zaloguj się a:
Dodając komentarz akceptujesz postanowienia regulaminu.